APUA PALVELUJEN SUUNNITTELUUN

 

Panostus palvelujen hyvään suunnitteluun tuo nopeammin tyytyväisiä asiakkaita ja taloudellista tulosta. Suunnittelu ja kehittäminen ei kuitenkaan ole kaikille ihan helppoa, mutta ei hätää! Nyt on tarjolla suomenkielistä, ammatillista ja helppokäyttöistä materiaalia Palvelumuotoilun ajatuksella. Saat käyttöösi myös yksilöllistä sosiaali- ja terveysalan palvelujen /tuotteiden suunnittelu- ja kehittämispalvelua edullisesti etänä! Tarvitsetko apua idean toteuttamiseksi, palvelun parantamiseksi tai työn sujuvoittamiseksi ja tuloksen parantamiseksi työtä vahvistamalla ja turhaa työtä poistamalla, ilman henkilöstöleikkauksia? Vahvuuksiin, kriittisiin pisteisiin ja asiakasymmärrykseen keskittyvää palvelujen suunnittelua.

Erotu kilpailijoistasi asiakasymmärryksellä, sujuvalla palvelulla ja laadukkailla materiaaleilla. Ota yhteyttä: muutoksenvoima@gmail.com.

Tarja Ahonen on sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, tuotekehittäjä ja muutosmuotoilija. Tarja toimii itsekin sosiaali- ja terveyspalvelujen  palveluntuottajana ja -tarjoajana Uusimaalla, mikä syventää ymmärrystä siitä, mitä yritykset todella tarvitsevat kohentaakseen liiketoimintaansa ja lisätäkseen sekä asiakkaiden että työntekijöiden hyvinvointia ja sitoutumista työhön. Parhaat tuotteet työn ja toiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen löydät Muutoksen voiman verkkokaupasta.

TILAUKSET JA LISÄTIEDOT

  
 
Takaisin ->  Yrityspalvelut  /Konsultointi