ERITYISET PALVELUT

 

Kaipaatko rinnalla kulkijaa, ohjastajaa tai mielenhallinnan tukemista? Muutoksen voima tarjoaa erityisiä palveluja heille, jotka kaipaavat voimaannuttavia palveluja, joissa ammattilainen on heidän tukenaan kulkemassa kohti parempaa arkea. 

PALVELU    Kuvaus      Hinta
Nepsyvalmennus Nepsyvalmennuksella tuetaan asiakkaan arjen ja elämänhallintaan vaikuttavia haasteita omaksumalla uudenlaisia toimintamalleja ja arjen taitoja. Nepsyvalmentajan avulla pyritään pois negatiivisuudesta kohti voimaantumista ja omien taitojen havaitsemista. alk. 65e/h
Seksuaalineuvonta    Seksuaalineuvojan kanssa voi keskustella seksuaalisuuteen ja sukupuolisuuteen liittyvistä kysymyksistä ja ongelmista. Palvelu perustuu luottamukseen ja on ammatillista asiakastyötä. alk. 75e/h
Voimauttava hevostoiminta  Hevosen avulla voit voimaantua rauhassa, omassa tahdissasi ja kiireettömästi talliympäristössä luonnon helmasssa. Voit tulla yksin tai osallistua MinD voimauttavan hevostoiminnan vertaisryhmätoimintaan sov.

 

Ota yhteyttä luottamuksellisesti:

Sosiaalihuoltopalveluna Sinulla ja perheelläsi on oikeus saada palvelua silloin, kun toimintakykysi on heikenteynyt esim. iän, elämäntilanteen, raskauden, uupumuksen tai sairauden vuoksi ja tarvitset apua esim. siivouksessa, kotitöissä, kylvyssä tai lastenhoidossa. Palvelu on sosiaalihuoltopalveluna edullisempaa arvonlisäveron ollessa 0% (Arvonlisäverolaki 1501/1993 37§).

OTA YHTEYTTÄ TÄSTÄ.

 

takaisin etusivulle -->>