ERITYISET PALVELUT

ERITYISTÄ APUA TARPEEN MUKAISESTI VANHUKSILLE JA PERHEILLE

Oletteko jo pitkään etsineet apua ja palveluja, mutta mikään ei ole teillä oikein toiminut? Kaipaatteko uudenlaista näkemystä ja kenties moniammatillista ohjausta ja neuvontaa? Muutoksen voima tarjoaa ammatillisia sosiaali- ja terveysalanpalveluja asiakasymmärryksellä. Jos meillä ei ole tarjota teille sopivaa palvelua, yritetään luoda sellainen. Tarjoamme palveluja Uusimaalla ja etänä koko Suomessa. Ota yhteyttä ja kerro tilanteestanne: 040-5940114, muutoksenvoima@gmail.com /Tarja.

APUA ARJEN JA KODIN ORGANISOINTIIN TAI NEPSYVALMENNUSTA?

Kaipaatko vahvaa tukea arjen ja kodin organisoinnissa? Muutoksen voima on kehittänyt uuden tavan auttaa nepsyperheitä ja suurperheitä: Arjen ja kodin organisoinnin avulla asiakas saa ammatillista apua paitsi oman arjen järjestämiseen, myös käytännön apua siivouksen ja järjestämisen muodossa. Työ tehdään työpareina yhdessä asiakkaan /perheen kanssa ja yleensä tunteja on useita. Tulokset ovat silmin nähtävissä jo ensimmäisen kerran (5-10h) jälkeen. Tarjolla myös nepsyvalmentajan konsultointikäyntejä (alk. 03.2019). Toiminut hyvin muun sosiaalityön ohessa.

HINTA

Palvelujen hinnat sisällöstä riippuen alk. 35 euroa /tunti /työntekijä sosiaalityönä tehtynä eli asiakkaalla on selkeä tarve palvelulle. Avun tarve määritellään sopimusta tehdessä. Muutoin yksityisostona palvelujen hinta alk. 40 euroa /tunti /työntekijä. Matkalisä alk. 10e /kerta Uusimaalla. Lauantai- ja sunnuntaihinnat sopimuksen mukaisesti. Etäpalvelujen hinnat sovitusti, alkaen 20e/ 20min. Kysy lisää: muutoksenvoima@gmail.com

Sosiaalihuoltopalveluna on Sinulla ja perheelläsi on oikeus saada palvelua silloin, kun toimintakykysi on heikentynyt esim. iän, elämäntilanteen, raskauden, uupumuksen tai sairauden vuoksi ja tarvitset apua esim. siivouksessa, kotitöissä, kylvetyksessä tai lastenhoidossa. Palvelu on tällöin edullisempi arvonlisäveron ollessa 0%. Voit kysyä  luottamuksella apua tilanteeseenne: muutoksenvoima@gmail.com, 040-5940114.

TILAA PALVELU TÄSTÄ TAI KYSY LISÄÄ.