Kotiapu

Muutoksen voima kotipalvelut auttaa sinua kotitöiden, vaatehuollon, kylvetyksen tai pihatöiden parissa. Autamme myös asiointiavussa ja olemme henkisenä tukena niin halutessasi. Teemme työn sydämellä ja ammattitaidolla toiveesi mukaisesti. Apuna Muutoksen voiman siivoustyön osaajat ja hoitotyön ammattilaiset.
 
Taltutamme pölyt, tiskivuoret ja lehtipinot yhdessä kanssasi. Vaihdamme samalla vaikka verhot ja pesemme pyykit. Wanhan ajan tyyliin!
 
Pesemme pyykit, viikkaamme ja lajittelemme siististi kaappiin. Samalla vaikka lajittelemme koko vaatekaapin uuteen uskoon ja loihdimme lisätilaa jo täysille hyllyille. Tilaa palvelu ja ihastu lopputulokseen!
 
Autamme kauppa-asioissa tai lähdemme mukaasi vaikka kauppaan, apteekkiin tai lääkärireissulle, tarpeesi mukaisesti. Invataksikuljetuksissa meillä on käytössämme luottokuski.
 
Palvelu, jossa tavarat saavat paikkansa ja vaateröykkiöt taltutetaan. Mikään tilanne ei ole liikaa, kun lähdetään organisoimaan kotia. Aikaa on hyvä varata tunteja, sillä jälkeemme jää vain siistiä ja puhdasta tilaa, komeroa ja kaappia. Ylimääräiset tavarat kuljetetaan sovitusti vaikka Sorttiin tai löydetään niille paikka kellarista. Loistava palvelu esim. muun sosiaalityön oheen tilanteessa, jossa kaivataan reipasta siivousta sosiaaliohjauksen kera. Konkreettista siivoustyötä, voimauttavaa ohjausta ja ratkaisukeskeistä toimintaa yhdessä lähihoitajien, kotityön osaajien ja sosionomin kanssa. Lue tästä lisää.
 
Autamme piha- ja puutarhatöissä tarpeen ja osaamisemme mukaisesti: pihan siivous, haravointi, talviteloille laitto yms. Kysy lisää!
 
Tarjoamme omaishoitajille lähihoitajan avuksi arkeen tai hoitamaan asioinnin ajaksi hoidettavaa omaista kotiin. Kotihoitoa tarjoamme Uusimaalla lupien mukaisesti. 
 
 
Kotiavun hinnat alk. 35 euroa /tunti. Palvelun saa edullisemmin arvonlisäverottomasti, mikäli palvelun saamiselle on selkeä tarve ja palveluntarjoaja noudattaa ehtoja (lue lisää täältä). Kotitalousvähennyksestä tietoa täällä. Palvelusetelillä maksavat eivät saa kotitalousvähennystä (tietoa täällä). Muutoksen voima kotipalvelut voi tarjota palveluja kotiin palveluseteliasiakkaille sekä itse maksaville asiakkaille, myös arvonlisäverottomasti. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Lisäkysymykset /tilaukset