Kotipalvelut

Tilaukset: muutoksenvoima@gmail.com tai soita Tarjalle: 040-5940114

Perussiivous, suursiivous

Tarvitsetko apua kotisi siisteyden ylläpidossa, perussiisteydessä tai suursiivouksessa? Tuomme tullessamme tarvittavat siivousvälineet ja aineet, jotta kotisi tuntuu jälleen puhtaalta ja raikkaalta. Perussiivoamme sovitusti yhteistyössä kanssanne säännöllisesti tai kertasiivouksena, myös palvelusetelillä. Siivouksen lomassa rupattelemme kuulumiset ja autamme tarvittaessa muissakin kotitöissä! Tarkista täältä, saatko kotitalousvähennystä työstä.

Kotityöt, vaatehuolto, ikkunanpesu, pihatyöt, ym.

Taltutamme tiskivuoret, pölyt, vaatepinot ja lehtipinot yhdessä kanssasi. Vaihdamme samalla vaikka verhot, pesemme pyykit, viikkaamme ja lajittelemme ne siististi suoraan kaappiin. Samalla vaikka organisoimme koko kaapin uudelleen ja loihdimme lisätilaa jo täysille hyllyille. Tilaa palvelu ja ihastu lopputulokseen useiden kymmenien asiakkaidemme tavoin. Opetamme mielellämme perheen lapsia kotitöissä ja uusien vastuiden opettelussa. Innostuneella yhteistyöllä ja hyvällä fiiliksellä tietenkin! Tarkista, saatko työstä kotitalousvähennystä täältä.

Kauppa- ja asiointiapu

Käymme puolestasi kaupassa, apteekissa tai asioimme muuten puolestasi. Voimme myös tehdä puolestasi helposti esimerkiksi kauppatilauksen puhelimitse edullisesti etäpalveluna.

Muuttosiivous

Autamme muutossa tarpeesi mukaisesti. Pakkaamme, siivoamme ja autamme halutessa muutossakin sekä pienessä nikkaroinnissa ja vaikka maalaushommissa. Kaukana asuville omaisille arkea helpottava apu, jossa suuri osa muutosta hoituu helposti kauttamme. Edullisesti vanhuksille, lapsiperheille ja muutoin palvelua tarvitseville sosiaalihuoltotyönä, arvonlisäverottomana palveluna! Lue lisää kotitalousvähennyksestä täältä.

Arjen ja kodin organisointi

Palvelu, jossa tavarat saavat paikkansa ja vaateröykkiöt taltutetaan. Mikään tilanne ei ole liikaa, kun lähdetään organisoimaan kotia. Aikaa on hyvä varata tunteja, sillä jälkeemme jää vain siistiä ja puhdasta tilaa, komeroa ja kaappia. Ylimääräiset tavarat kuljetetaan sovitusti vaikka Sorttiin tai löydetään niille paikka kellarista. Loistava palvelu esim. muun sosiaalityön oheen tilanteessa, jossa kaivataan reipasta siivousta sosiaaliohjauksen kera. Voimauttavaa, konkreettista siivoustyötä ja ratkaisukeskeistä toimintaa yhdessä lähihoitajien, sosionomien sekä Muutoksen voiman kotityön osaajien. Ammatillista palvelua arjen ja kodin hallinnan lisäämiseksi. Kiitetty, toivottu ja suosittu ammatillinen palvelu! Lue lisää tästä.

HINNAT

Kotipalvelujen hinnat alk. 35 e/h. Palvelusetelipalveluille on erikseen sovittu hinta (kysy lisää tästä). Mikäli mielestäsi tarvitset kotipalvelujamme, voit olla oikeutettu sosiaalihuoltolain mukaiseen edullisempaan, arvonlisäverottomaan palveluun (alv0%; sairaus, ikä, heikkokuntoisuus, vamma, perhetilanne, tms.). Arvioimme tarpeen itse jokaisen asiakkan kohdalla. Kotitalousvähennys tarkoittaa verotuksellista etuutta, jonka saa kotipalveluistamme, joihin ei saa muuta taloudellista tukea, esim. palvelusetelin arvoa (lue lisää tästä). Työntekijämme ovat sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöitä (lähihoitajia, sosionomeja) sekä piharakentamisen ja kotityöpalvelun (siivous, kotityöt) osaajia. Palveluun lisätään matka- ja kulukorvaukset palvelusta riippuen. Lisätiedot ja tilaukset tästä tai soita 040-5940114.

Lisäkysymykset /tilaukset