KOTIPALVELUT UUSIMAALLA 

Siivous ja kotityöt, hoiva ja hoito sekä muu apu kotiin. Mitä tarvitsette? Klikkaa kuvaa.
Uusi palvelu Siivoustyössä: Arjen ja kodin organisointi - koti siistiksi, vaatteet järjestykseen ja tavarapinot pois nurkista pyörimästä. 

        

HINNAT 

  Yritys sai 7.1.2019 uudeksi nimekseen Muutoksen voima kotipalvelut. Kaikki Tarja Ahonen : Muutoksen voima -yrityksen nimen aikana tehdyt sopimukset ja palvelut ovat normaalisti voimassa ja päteviä.

PALVELUSETELILLÄ TAI SOSIAALIPALVELUNA EDULLISESTI: Siivous, kodin organisointi, kotiapu alk. 35e /tunti arkisin, lauantaisin ja pyhänä sop.muk. Hoiva- ja hoitopalvelut alk. 37e /tunti arkisin. Katso Palvelusetelillä tarjottavat palvelut täältä.

YKSITYISOSTONA: Kaikki Muutoksen voima -kotipalvelut: alk. 45e /tunti arkisin 7-20. Kotitalousvähennyksen jälkeen hinnaksi jää vain alk.  22,50e/tunti arkisin! Palvelut senioreille: Hoiva ja hoito (Helsinki, Vantaa, Espoo, Nurmijärvi), kotityöt (Helsinki, Vantaa, Espoo, Nurmijärvi, Vihti, Kirkkonummi), kotisiivous ja kodin organisointi, suursiivous (Uusimaa). Lapsiperheille: ammatillinen perhetyö (Espoo, Nurmijärvi), kotityöt (Helsinki, Espoo, Vantaa, Nurmijärvi, Karviainen, Kirkkonummi), kodin organisointi ja suursiivous. Kysy lisää tästä.

ESTEETTÖMÄN ARJEN PALVELUT

Kaikki palvelut tarjotaan Esteettömän arjen ajatuksella, joustavasti ja ammattitaitaidolla. Esteettömät arjen palvelut ovat uudenlaisia palveluja, jossa palvelu muokkautuu asiakkaan toiveiden, elämän ja arjen mukaisesti. Soita ja kysy lisää: 040-5940114. 

Palvelun voi ostaa palvelusetelillä  ( lue lisää)   tai sosiaali(huolto)palveluna (lue lisää) silloin, kun asiakkaalla on tarve kyseiseen apuun eli ei esim itse pysty siivoamaan. Tällöin palvelusta tehdään palvelusuunnitelma ja sopimus + hinta on edullisempi, koska alv on 0%. Yksityishenkilöillä on oikeus kotitalousvähennykseen (50%) kotitöiden kuluista (lue lisää). Yksityisostoissa on matkalisä min. 10e /kerta Uusimaalla. Alv 24%.

 TILAA PALVELU TAI KYSY LISÄÄ 

Kaikki työ tehdään sosiaali- ja terveysalan lakien ja eettisten ohjeiden mukaisesti. Pienyrittäjä Tarja Ahonen on pitkän työkokemuksen omaava lähihoitaja ja sosionomi AMK. Vahvuutena muutosvalmennus, arjen muutosten toteuttaminen ja kokonaisvaltainen työote. Pitkä kokemus kotihoidosta, seniorityöstä ja nuorisotyön projektityöstä. Erityiskiinnostus: kehittää uudenlaisia kotipalveluja tarpeiden mukaisesti, haasteellisten tilanteiden muutosohjaus, erityislapsiperheiden auttaminen arjessa. Yrityksellä on avopuolen sosiaalityön lupia Uusimaalla: Helsinki, Espoo, Vantaa, Nurmijärvi, Karviainen (Vihti, Karkkila), Kirkkonummi. Työsisällöt ja hinnasto päivitetty 1.5.2018. Vanhat sopimushinnat ja sisällöt pysyvät ennallaan. 

Tilaa palvelu tai kysy lisää: