Apua palvelusetelillä

PALVELUSETELILLÄ SAATAVAT PALVELUT

Helsinki:  Kotihoito (yli 65v), Kotisiivous, Omaishoidon tuen kotiin annettava palvelu, Vammaisten henkilökohtainen apu.
Vantaa:  Kotihoito (yli 65v), Omaishoitajan vapaapäivä kotiin.
Espoo:  Kotihoito (yli 65v), Kotisiivous, Lapsiperheiden kotipalvelut (sop.muk.), Vammaisten henkilökohtainen apu.

Palveluseteli tarjoaa mahdollisuuden saada palveluja normaalihintaa edullisemmin. Palveluseteli tarkoittaa, että kunta/kaupunki maksaa suurimman osan palvelun hinnasta ja Sinä asiakkaana maksat pienemmän omavastuuosuuden. Seteli on tarkoitettu tilanteessa, jossa tarvitset apua esim. iän, sairauden, perhetilanteen, jaksamisen tai raskauden vuoksi. Katso yläpuolelta tarjoamamme Palveluseteli -palvelut. Vammaisten henkilökohtaista apua tarjoamme muiden palvelujen kanssa yhdessä, ei erillisenä palveluna. Voit kysyä itsellesi tai omaisillesi Palveluseteliä esim. alueesi kotihoidosta tai neuvolasta. Tilaa palvelu / kysy lisätietoja: muutoksenvoima@gmail.com tai soita: 040-5940114.

Palveluseteli tarkoittaa rahallista etua, jossa setelin saanut henkilö tai perhe voi valita kunnan hyväksymiltä palvelusetelituottajilta palveluja. Kotiavussa setelin arvo vaihtelee tuloista ja kunnasta riippuen. Asiakas maksaa itse palvelun tuntihinnan ja palvelusetelissä määritellyn hinnan välisen erotuksen; esim. jos palvelu maksaa 35e /tunti ja (yleensä) kotihoidon määrittelemä palveluseteli on arvoltaan 25e /tunti, jää asiakkaalle maksettavaksi palvelusta 10 euroa /tunti omavastuuta. Tämä hinta siis vaihtelee tulojen mukaisesti. Huomioi, että palveluseteli määrittelee tarkkaan ostettavan palvelun sisällön, esimerkiksi Kotisiivouksen palveluseteli koskee vain ns. ylläpitosiivousta ja sisältää pesuaineet, mutta sillä ei voida tehdä suursiivouksia ja ikkunanpesuja, joita puolestaan voi palvelun ohessa tehdä yksittäisten tuntiostojen avulla.

Kysy omaa mahdollisuuttasi saada palveluja palvelusetelillä oman kuntasi viranomaisilta, esim. kotihoidon ohjaajilta. Voit myös kysyä aiheesta minulta: muutoksenvoima@gmail.com, 040-5940114. Palvelusetelillä tarjottavista palveluista voi lukea lisää täältä: Parasta palvelua PSOP.

Muutoksen voima tuo hyvää muutosta kotiisi! Organisoimme, siivoamme tai luomme turvallista arkea. Palvelu etenee asiakkaan toiveiden mukaisesti. Kysy lisää: muutoksenvoima@gmail.com, 040-5940114 tai  tilaa suoraan tästä.