HOIVA JA HOITO

MUUTOKSEN VOIMA TARJOAA AMMATILLISTA, SYDÄMELLISTÄ JA IHMISLÄHEISTÄ HOIVAA JA HOITOA UUSIMAALLA VANHUKSILLE JA PERHEILLE. PALVELUJA MYÖS OMAISHOITAJILLE PK-SEUDULLA!
 
 

VANHUKSILLE
Muutoksen voiman ammattilaiset auttavat sinua ja omaistasi arjessa esim. kotihoidossa, kotitöissä ja kodin organisoinnissa. Tarjoamme myös siivouksia, suursiivouksia ja pihatöitä (lumityöt, haravointi). Tarjoamme monipuolista, luotettavaa ja sydämellistä hoivapalveluja senioreille yhdestä paikasta. Apua saatavilla Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Nurmijärvellä ja Kirkkonummella. Lisätie toja tästä tai: muutoksenvoima@gmail.com.

PERHEILLE

Lapsiperheille ammatillista tukea ja käytännönläheistä ohjausta arjen haasteissa ja kasvatuksen pulmissa. Erityisperheille apua myös helposti etänä. Palvelut: Espoossa ja Nurmijärvellä . Kysy lisää :  muutoksenvoima.perhe@gmail.com.

OMAISHOITAJILLE

Tarvitsetko avuksesi ihmistä, joka ymmärtää Sinua ja joka tukee silloin kun sitä tarvitset? Me Muutoksen voimalla annamme ammatillista ja sydämellistä apua hoivatöissä, kotitöissä, siivouksessa, asioinnissa ja pihatöissä. Toimimme pienellä porukalla, hyvällä fiiliksellä! Lisätietoja tästä tai: muutoksenvoima@gmail.com.

HINTA

 Palvelusetelillä tai sosiaalihuoltotyönä  (alv 0%): alk. 37 e/h arkisin 7-18, iltalisä +15%, lauantailisä +25%, pyhä- ja sunnuntailisä +100%.
 Yksityisosto: alk. 40 e/h arkisin, iltalisä +15%, lauantailisä +25%, pyhä- ja sunnuntaislisä +100% tai sovitusti. Matkalisä alk.10e /käynti pk-seudulla.

TILAA PALVELU TÄSTÄ TAI KYSY LISÄÄ.

   

<<- takaisin

Tilaukset ja lisäkysymyset