HOIVA JA HOITO

MUUTOKSEN VOIMA TARJOAA IHMISLÄHEISTÄ HOIVAA JA HOITOA UUSIMAALLA.
 
 

HOIVAA SENIOREILLE

Kaipaatko luotettavaa ja sydämellistä hoivapalvelua? Me Muutoksen voimalla toimimme pienellä porukalla. Autamme ammattitaidolla ja sydämellä. Apua saatavilla Helsingissä, Vantaalla, Espoossa ja Nurmijärvellä. Tilaa palvelu tästä /lisätietoja.

PERHETYÖ

Lapsiperheille ammatillista tukea ja käytännönläheistä ohjausta arjen haasteissa ja kasvatuksen pulmissa. Erityisperheille apua myös helposti etänä. Palvelut: Espoossa ja Nurmijärvellä. Kysy lisätietoja: muutoksenvoima.perhe@gmail.com.

APUA OMAISHOITAJILLE KOTIIN

Tarvitsetko avuksesi ihmistä, joka ymmärtää Sinua ja joka tukee silloin kun sitä tarvitset? Me Muutoksen voimalla annamme ammatillista ja sydämellistä apua kotitöissä, siivouksessa, hoivassa, asioinnissa ja pihatöissä. Toimimme pienellä porukalla, hyvällä fiiliksellä! Kerro, mitä tarvitsette: 040-5940114, muutoksenvoima@gmail.com tai klikkaa tästä. Kotiapua, asiointiapua ja siivousta alueella: Vantaa, Helsinki, Espoo, Nurmijärvi, Vihti, Kirkkonummi. Myös hoivaa ja hoitoa alueella: Vantaa, Helsinki ja Nurmijärvi. Palvelusetelillä  (PSOP) Helsingissä ja Vantaalla! Tilaa palvelu tästä /lisätietoja.

HINTA

 Palvelusetelillä tai sosiaalihuoltotyönä  (alv 0%): alk. 37 e/h arkisin 7-18, iltalisä +15%, lauantailisä +25%, pyhä- ja sunnuntailisä +100%.
 Yksityisosto: alk. 40 e/h arkisin, iltalisä +15%, lauantailisä +25%, pyhä- ja sunnuntaislisä +100% tai sovitusti. Matkalisä alk.10e /käynti pk-seudulla.

 

TILAA PALVELU TÄSTÄ TAI KYSY LISÄÄ.

   

<<- takaisin