SIIVOUS JA KOTITYÖT

Monipuolista apua kodin ja pihan siivouksiin sekä arjen organisointiin. 

Muutoksen voima tarjoaa erilaisia siivouspalveluja monenlaiseen tarpeeseen. Uutena palvelunamme Arjen ja kodin organisointi, jossa keskitytään parantamaan arjen sujumista ratkaisten arjessa esiintyneitä esteitä sekä ongelmia kodin toimivuudessa ja turvallisuudessa. Palvelumme toimivat hyvin myös asiakkaan muiden palvelujen lisänä.

Tuotteet

Kotisiivous: imurointi, lattioiden ja tasojen pyyhintä, keittiö- ja wc-siivous. Suursiivous Wanhan ajan tapaan: matot ulos ja pölyille kyytiä!
Silloin kun muut ratkaisut eivät ole tehonneet, on syytä kokeilla Arjen ja kodin organisointia! Asiakas pääsee yhdessä sotealan ammattilaisten kanssa pohtimaan kodin toimimattomia systeemejä, luomaan uusia ja toimivia ratkaisuja kodin arkeen. Muutoksen voiman kehittämän Arjen ja kodin organisoinnin...
Siivous, vaatehuolto, tiskit, imurointi, lattioiden ja tasojen pyyhintä, verhojen vaihto, ikkunoiden pesu, asiointi, jne. Pihalla erilaiset pihatyöt: lumenluonti, rännien puhdistus sekä muuta kodin pientä laittamista ja ylläpitotöitä.
Sekavan kodin siivous, pihan ja ylimääräisten tavaroiden hävittäminen yhdessä tehden, raivaussiivous. Tehokas palvelu kohti turvallista ja puhdasta kotia. 
Siivotaan ja järjestetään kotisi yhdessä Sinun toiveidesi perusteella. Kerro toiveistasi, me autamme toteuttamaan ne.

Tilaukset ja lisäkysymykset

Millaista palvelua Sinä haluaisit? Muutoksen voima kehittää asiakkaiden ja kuntien kanssa yhteistyössä uudenlaisia palveluja, joilla luodaan todellisia ratkaisuja arkeen. Tällaisia ovat mm. Starttisiivous ja Arjen ja kodin organisointi, jotka haastavat vanhanajan näkemykset siitä, millaista siivouspalvelua olisi saatavilla ja millaiseen hintaan. Me Muutoksen voimalla haluamme tarjota Sinulle ja perheellesi juuri sellaista palvelua, jota haluat. Kerro meille, millaista se olisi: muutoksenvoima@gmail.com. 

HINNAT

Kotisiivous palvelusetelillä tai sosiaalihuoltotyönä alk. 35 euroa/h/työntekijä arkisin. La ja pyhät sop.muk.
Yksityisostona ilman palveluseteliä hinta alk. 40 e/h/työntekijä + lisät ilta +15%,la +25%, su +100%. Matkakorvaus alk. 10e/kerta pk-seudulla. Kysy oikeudestasi kotitalousvähennykseen, joka on 50% palvelun hinnasta omavastuuosuuden jälkeen. Verotuksessa vähennettävä etu.
Arjen ja kodin organisoinnin palveluhinta määritellään aina erikseen.