SIIVOUS JA KOTITYÖT

Monipuolista apua kodin ja pihan siivouksiin sekä arjen organisointiin. 

UUDET PALVELUT: Kodin organisointi, jossa käydään läpi tavarat yksi kerrallaan ja hävitetään turhat rojut nurkista kotiasi ja jaksamistasi kunnioittaen SEKÄ voimauttava Sosiaalisiivous, jossa arjen ja kodin ongelmia ratkotaan yksi kerrallaan yhdessä asiakkaan kanssa kodin siisteydestä aloittaen! 

Tuotteet

Kotisiivous: imurointi, lattioiden ja tasojen pyyhintä, keittiö- ja wc-siivous. Suursiivous Wanhan ajan tapaan: matot ulos ja pölyille kyytiä!
Siivous, vaatehuolto, tiskit, imurointi, lattioiden ja tasojen pyyhintä, verhojen vaihto, ikkunoiden pesu, asiointi, jne. Pihalla erilaiset pihatyöt ja kodin pientä laittamista.
Siivotaan ja järjestetään kotisi yhdessä Sinun toiveidesi perusteella. Kerro toiveistasi, me autamme toteuttamaan ne.
Sekavan kodin siivous, pihan ja ylimääräisten tavaroiden hävittäminen yhdessä tehden. Tehokas palvelu kohti turvallista ja puhdasta kotia.
Silloin kun muut ratkaisut eivät ole tehonneet, on syytä kokeilla sosiaalisiivousta! Asiakas pääsee yhdessä sotealan ammattilaisten kanssa pohtimaan kodin toimimattomia systeemejä, luomaan uusia ja toimivia ratkaisuja kodin arkeen. Muutoksen voiman kehittämän sosiaalisiivouksen jälkeen enää ei ole...

Millaista palvelua Sinä haluaisit? Muutoksen voima kehittää asiakkaiden ja kuntien kanssa yhteistyössä uudenlaisia palveluja, joilla luodaan todellisia ratkaisuja arkeen. Tällaisia ovat mm. Starttisiivous ja Sosiaalisiivous, jotka haastavat vanhanajan näkemykset siitä, millaista siivouspalvelua olisi saatavilla ja millaiseen hintaan. Me Muutoksen voimalla haluamme tarjota Sinulle ja perheellesi juuri sellaista palvelua, jota haluat. Kerro meille, millaista se olisi: muutoksenvoima@gmail.com. 

HINNAT

Kotisiivous palvelusetelillä tai sosiaalihuoltotyönä alk. 35 euroa/h/työntekijä arkisin. La ja pyhät sop.muk.
Yksityisostona ilman palveluseteliä hinta alk. 40 e/h/työntekijä + lisät ilta +15%,la +25%, su +100%. Matkakorvaus alk. 10e/kerta pk-seudulla. Kysy oikeudestasi kotitalousvähennykseen, joka on 50% palvelun hinnasta omavastuuosuuden jälkeen. Verotuksessa vähennettävä etu.
Sosiaalisiivouksen hinta määritellään aina erikseen.