Kotisiivoukset

Muutoksen voima kotipalvelut tarjoaa erilaisia siivouksia kotiisi ja pihaympäristöön sydämellä ja ammattitaidolla. 
 
Tarvitsetko apua kuukausittain tai vaikka ennen juhlia? Perussiivoamme sovitusti yhteistyössä kanssanne viikottain, kuukausittain tai kertasiivouksena. Siivouksen lomassa rupattelemme kuulumiset ja katsastamme kodin turvallisuutta.
 
Wanhan ajan malliin matot ulos ja pölyille kyytiä. Suursiivous toiveesi mukaisesti!
 
Uusilla laitteilla putipuhtaat ikkunat helposti ja nopeasti. 
 
Autamme muutossa tarpeesi mukaisesti. Pakkaamme, siivoamme ja autamme halutessa muutossakin.
 
Palvelu, jossa tavarat saavat paikkansa ja vaateröykkiöt taltutetaan. Mikään tilanne ei ole liikaa, kun lähdetään organisoimaan kotia. Aikaa on hyvä varata tunteja, sillä jälkeemme jää vain siistiä ja puhdasta tilaa, komeroa ja kaappia. Ylimääräiset tavarat kuljetetaan sovitusti vaikka Sorttiin tai löydetään niille paikka kellarista. Loistava palvelu esim. muun sosiaalityön oheen tilanteessa, jossa kaivataan reipasta siivousta sosiaaliohjauksen kera. Voimauttavaa, konkreettista siivoustyötä ja ratkaisukeskeistä toimintaa yhdessä lähihoitajien, Muutoksen voiman kotityön osaajien ja sosionomin kanssa. Lue lisää tästä.
 
 
Siivouksen hinnat alk. 35 e/h. Palvelusetelipalveluille on erikseen sovittu hinta (kysy lisää tästä). Mikäli mielestäsi tarvitset siivouspalveluja, voit olla oikeutettu sosiaalihuoltolain mukaiseen arvonlisäverottomaan palveluun (alv0%). Kotitalousvähennys tarkoittaa verotuksellista etuutta (lue lisää tästä).  Ota yhteyttä tästä.

Lisäkysymykset /tilaukset