Materiaalit

Ammatilliset palvelumuotoilun materiaalit

PALVELUMUOTOILU SOTESSA

PALVELUMUOTOILUN KÄSIKIRJA SOSIAALI- JA TERVEYSALAN PALVELUJEN KEHITTÄMISEEN

Palvelumuotoilussa syntyvä ymmärrys on panostus, joka lopulta paitsi luo parempia palveluja asiakkaille, myös säästää rahaa. Asiakasymmärrys tukee vahvasti sosiaali- ja terveysalan eettistä palveluntuotantoa. Asiakaslähtöiset palvelut, sujuva työ ja taloudellinen hyöty on mahdollista saavuttaa toimivan työprosessin ja huippuunsa hiotun asiakaspalvelun avulla!


Kirjassa luodaan katsaus sosiaali- ja terveysalan erityisiin tarpeisiin ja palvelumuotoilun mahdollisuuksiin vastata niihin palvelua, työtä ja toimintaa kehittämällä. Lisäksi esitellään soteen hyvin soveltuva palvelumuotoiluprosessi sekä käytännönläheisiä työmenetelmiä kehittämiseen. Kehitä laadukkaat palvelut ja hyvää tulosta ainutlaatuisen käsikirjan avulla!

Tilaa myyntimenestys Palvelumuotoilu sotessa -kirja tai uutuus Ideasta liiketoiminnaksi sotessa! Kirjat soten ammattilaisen silmin tehtynä ja monien vuosien työkokemuksella höystettynä.

Kirjan kirjoittaja, sosionomi ja palvelukehittäjä Tarja Ahonen, kirjoittaa ammattitaidolla ja työn antamalla kokemuksella.
Kirjan hinta 37 + lähetyskulut 3e, sis.alv10%. ISBN 978-952-68686-0-8, nidottu.

IDEASTA LIIKETOIMINNAKSI SOTESSA

MITÄ SOTEYRITTÄJÄN ON TIEDETTÄVÄ

Toiminnallinen kirja sosiaalialan palvelujen ja toiminnan kehittämiseksi. Ammatillinen ja inspiroiva teos alan ammattilaisten kirjoittamana. Paljon alan hiljaista tietoa!

Ideasta liiketoiminnaksi sotessa -kirja ohjaa sinut suunnitelmallisesti, mutta rennolla otteella läpi ideaprosessin suunnitelmiin ja idean toteuttamiseen saakka. Kirja tarttuu juuri siihen, mihin yrittäjä ensimmäisenä sotessa törmää: sekaviin ohjeisiin ja käytännön materiaalien puutteeseen. Ideasta liiketoiminnaksi sotessa -kirja tarjoaa soteyrittäjille selkeitä ja käytännössä luotuja ja testattuja malleja ja lomakkeita sotepalvelujen tuottamiseen.

SOTE Yrittäjäpolun 6 askelta on turvallinen tapa aloittaa soteyrittäjyys tai uusia toimintaa sotessa.

Kirja sopii loistavasti esimerkiksi kotipalvelujen kehittämiseen. Saat paljon tietoa, joita kirjan kirjoittajilla on vuosien kokemuksen jälkeen kertynyt. Pääset ohituskaistaa pitkin tuottavan palvelun tarjoamiseen kiinni. Tieto on valtaa. Ota se omaksesi.

Voit toteuttaa etenemistä omalla tahollasi ja tyylilläsi, kirjan käytännönläheisiä työkaluja apuna käyttäen. Kirja on keskittynyt kotipalvelujen tuottamiseen. Kirjoittajat ovat sotealan ammattilaisia ja yrittäjiä itsekin. Kirjan toimitusaika toistaiseksi 3 viikkoa. Kirjassa 115 sivua, ISBN 978-952-7340-06-6, nidottu.

Hinta 44e + 3e lähetyskulut, sis. alv10%.

PALVELUMUOTOILUN TYÖMENETELMÄKORTIT
Palvelumuotoilun työmenetelmäkorttien avulla toteutat itse koko palvelumuotoiluprosessin laadukkaiden työmenetelmien avulla! 
Korteista saa täyden tehon irti Palvelumuotoilun Korttikartan, kirjojen ja apurien avulla.

Kokeile kehittämistä hallitusti, helposti ja mitattavien tulosten avulla. Työmenetelmäkortit käsittävät 25 työmenetelmää, jotka seuraavat sotessa hyvin toimivaa kehittämisen prosessia.

Hinta 65e. Sis. alv 24%.


PALVELUMUOTOILUN KORTTIKARTTA
Korttikartta ISO (A2), 55e
Korttikartta Whiteboard (A3), 55e

Ison Korttikartan avulla palvelumuotoiluprosessi etenee sukkelasti ja suunnitelmien mukaisesti. Kartta opastaa kulkijaa prosessissa antaen ohjeita ja suuntaa.

Nyt voit toteuttaa palvelumuotoilua helposti omalla porukalla helposti ja hauskasti, kuitenkin ammattimaisesti edeten. Korttikartasta saa kaiken irti Työmenetelmäkorttien ja Apureiden myötä!

Korttikartta pieni (A3), 39e

+ Postikulut 5e. Hinnat sis. alv 24%. 

SOSIAALI- JA TERVEYSALAN YRITTÄJÄ!

Kun yrityksen on muututtava ja kaivataan selkeää ja tehokasta kehittämisen työkalua, on ETÄKURSSI vastauksesi tarpeeseen! Palvelumuotoilu sotessa etäkurssi tarjoaa erityisesti sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille laadukkaan pohjan kehittää itse palveluja vastaamaan uusiin Hyvinvointialueiden haasteisiin.

Valvira, kunnat ja Hyvinvointialueet tarkistavat parhaillaan jokaisen alueella toimivan yrityksen toiminnan, luvat ja markkinoinnin. Onko teidän yrityksessänne kaikki kunnossa? Oletko varma?

Tilaa Palvelumuotoilu sotessa etäkurssi toiminnan kehittämiseen, tarkistamiseen ja kestävän kehittämisen ylläpitämiseksi.

Etäkurssi NYT hintaan 155 euroa! 

*henkilökohtainen kurssi, sis. alv 24%.

Tilaa tästä: