MUU APU KOTIIN

 

ERITYISTÄ APUA TARPEEN MUKAISESTI SENIOREILLE JA PERHEILLE

Muutoksen voima tarjoaa ammatillista tukea, ohjausta, valmennusta ja konsultointia erilaisissa elämän tilanteissa, joissa kaipaa ulkopuolisen näkemystä ja apua. Luottamukselliset keskustelut vanhemmuudesta, arjesta, elämästä myös etäpalveluna. Millaista apua tarvitset? Kerro minulle, 040-5940114, muutoksenvoima@gmail.com.

HINTA

Kotisiivous, kotiapu ja hoivatyö arkisin klo 7-20: Palvelusetelillä tai sosiaalihuoltopalveluna (alv 0%): Kotisiivous ja kotityöt 35e/h, Hoiva- ja hoitotyö 37e/h, Lapsiperheiden palvelut 37e/h (Palvelusetelillä Espoossa: 33-35e/h). Palvelut lauantaisin ja sunnuntaisin /pyhänä sop.muk. 

Yksityisostona alk. 45e/h, lauantaisin ja pyhänä sop.muk. Matkalisä alk. 10e /kerta Uusimaalla. Etäpalvelut: Hinnat alk. 20e/ 0,5h. Kysy lisää: muutoksenvoima@gmail.com

 

Sosiaalihuoltopalveluna on Sinulla ja perheelläsi on oikeus saada palvelua silloin, kun toimintakykysi on heikentynyt esim. iän, elämäntilanteen, raskauden, uupumuksen tai sairauden vuoksi ja tarvitset apua esim. siivouksessa, kotitöissä, kylvetyksessä tai lastenhoidossa. Palvelu on tällöin edullisempi arvonlisäveron ollessa 0%. Voit kysyä  luottamuksella apua tilanteeseenne: muutoksenvoima@gmail.com, 040-5940114.

TILAA PALVELU TAI KYSY LISÄÄ.