MUU APU KOTIIN

 

ERITYISTÄ APUA TARPEEN MUKAISESTI SENIOREILLE JA PERHEILLE

Muutoksen voima tarjoaa ammatillista tukea, ohjausta, valmennusta ja konsultointia erilaisissa elämän tilanteissa, joissa kaipaa ulkopuolisen näkemystä ja apua. Luottamukselliset keskustelut vanhemmuudesta, arjesta, elämästä myös etäpalveluna. Millaista apua tarvitset? Kerro minulle, 040-5940114, muutoksenvoima@gmail.com.

SOSIAALISIIVOUS

Kaipaatko vahvaa tukea arjen ja kodin organisoinnissa? Muutoksen voima on kehittänyt uuden tavan auttaa nepsyperheitä ja suurperheitä: sosiaalisiivouksen avulla asiakas saa ammatillista apua paitsi oman arjen järjestämiseen, myös käytännön apua siivouksen ja järjestämisen muodossa. Työ tehdään työpareina yhdessä asiakkaan /perheen kanssa ja yleensä tunteja on useita. Tulokset ovat silmin nähtävissä jo ensimmäisen kerran jälkeen. Kysy palvelusta meiltä tai omalta sosiaalityöntekijältäsi. Palvelu toteuttavat lähihoitajat ja sosionomit yhdessä siivoustyön osaajien kanssa.

HINTA

Kotisiivous, kotiapu ja hoivatyö arkisin klo 7-20: Palvelusetelillä tai sosiaalihuoltopalveluna (alv 0%): Kotisiivous ja kotityöt 35e/h, Hoiva- ja hoitotyö 37e/h, Lapsiperheiden palvelut 37e/h (Palvelusetelillä Espoossa: 33-35e/h). Palvelut lauantaisin ja sunnuntaisin /pyhänä sop.muk. 
Sosiaalisiivouksen hinta määritellään aina erikseen.

Yksityisostona alk. 40e/h, lauantaisin ja pyhänä sop.muk. Matkalisä alk. 10e /kerta Uusimaalla. Etäpalvelut: Hinnat alk. 20e/ 0,5h. Kysy lisää: muutoksenvoima@gmail.com

 

Sosiaalihuoltopalveluna on Sinulla ja perheelläsi on oikeus saada palvelua silloin, kun toimintakykysi on heikentynyt esim. iän, elämäntilanteen, raskauden, uupumuksen tai sairauden vuoksi ja tarvitset apua esim. siivouksessa, kotitöissä, kylvetyksessä tai lastenhoidossa. Palvelu on tällöin edullisempi arvonlisäveron ollessa 0%. Voit kysyä  luottamuksella apua tilanteeseenne: muutoksenvoima@gmail.com, 040-5940114.

TILAA PALVELU TAI KYSY LISÄÄ.