MUU APU KOTIIN

 

ERITYISTÄ APUA TARPEEN MUKAISESTI SENIOREILLE JA PERHEILLE

Muutoksen voima tarjoaa ammatillista tukea, ohjausta, valmennusta ja konsultointia erilaisissa elämän tilanteissa, joissa kaipaa ulkopuolisen näkemystä ja apua. Luottamukselliset keskustelut vanhemmuudesta, arjesta, elämästä myös etäpalveluna. Millaista apua tarvitset? Kerro minulle, 040-5940114, muutoksenvoima@gmail.com.

HINTA

Kotisiivous, kotityöt ja kotiapu arkisin ja lauantaisin klo 7-20: Palvelusetelillä tai sosiaalihuoltopalveluna (alv 0%) 35e/h ja sunnuntaisin 55e/h, Yksityisostona 45e/h ja sunnuntaisin 65e/h +matkalisä +5-10e/kerta Uusimaalla. Hoiva- ja hoitopalvelut sekä lapsiperheiden perhetyö arkisin ja lauantaisin klo 7-20: Palvelusetelillä 37e/h, sunnuntaisin 57e/h klo 9-18. Etäpalvelut: Hinnat alk. 20e/ 0,5h. 

 

Sosiaalihuoltopalveluna on Sinulla ja perheelläsi on oikeus saada palvelua silloin, kun toimintakykysi on heikentynyt esim. iän, elämäntilanteen, raskauden, uupumuksen tai sairauden vuoksi ja tarvitset apua esim. siivouksessa, kotitöissä, kylvetyksessä tai lastenhoidossa. Palvelu on tällöin edullisempi arvonlisäveron ollessa 0%. Voit kysyä minulta luottamuksella apua tilanteeseenne: muutoksenvoima@gmail.com, 040-5940114.

TILAA PALVELU TAI KYSY LISÄÄ.