VÄRIÄ JA TODELLISIA TULOKSIA: FUN & FUNCTIONAL -TYÖKIRJAT!

16.03.2017 00:00

JIPPII!!

Uudet ja ihanat Työkirjat ovat juuri valmistumassa teille. Meille. Kaikille! Ihan loistavaa.

Selasin pitkään erilaisia sivuja, teoksia, kirjoja ja tulostuksia. Täytin mustavalkoisia kaavakkeita, joista pursusi virkamieskieli ja ammatillisen osaamisen näppärät knopit. Ihmettelin aina, miksi ja miten kehittäminen voikaan olla niin vaikeaa.... KUnnes välähti: Teen itse vastaiskun harmaille mustavalkoisille kehittämisen materiaaleille. Luon väriä hauskoilla fonteilla. Luon hyvää fiilistä ja käytän suomenkieltä. Noh, välillä enkkuakin. Mutta enivei. Kaikki on ammatillista, järkevää ja tähtää oikeaan tulokseen. Fun & Functional -materiaalien värikkäät fontit kätkevät todellisia tuloksia sisäänsä. Materiaalit on rakennettu meitä pk-yrittäjiä varten, järjestöjä ajatellen ja organisaatioiden kehittämistä varten. Ne ovat kaikille meille, jotka rakastamme värejä, hyvää fiilistä ja haluamme todellisia tuloksia.

Fun & Functional -Työkirjat tarjoaa helppoa ja hallitua työn ja toiminnan kehittämistä arkeen. Ne ovat juuri sellaisia, joita olisin kaivannut silloin, kun pakka oli ihan sekaisin, eikä erottanut metsää puilta. Kun on monta palloa ilmassa, on hyvä pysähtyä hetkeksi. Haukkaa happea, tekee suunnitelmia, aikatauluttaa - ja sit taas antaa mennä! Näiden työkirjojen kanssa et jää panikoimaan yksin. Tiedät, mitä tulee tehdä, milloin ja miksi. Sulla on homma hallussa ja haskat taskussa. Nämä kirjat tehdään meille naisyrittäjille, mutta saa niitä ostaa väreistä ja ihanista fonteista tykkäävät miehetkin! Se vasta olisikin kivaa. Kehitetään yhdessä, hauskasti ja tuloksekkaasti.

 

FUN & FUNCTIONAL -TYÖKIRJAT julkaistaan aiiiiivan pian! Tekin pääsette ihan kohta kokeilemaan uusia Työkirjoja. Uuden sarjan kunniaksi HUHTIKUUN AJAN on ALE: -10%!! Ennakkotilaajat saavat pienen extran päälle. Tilaukset näiden Muutoksen voiman sivujen kautta, muutoksenvoima@gmail.com -sähköpostilla tai käy ostamassa suoraan Muutoksen voiman  verkkokaupasta! 

Fiilistellään yhdessä. Have Fun with Functional Worksheets!