Sosiaalipalvelut & Siivouspalvelut


Sosiaalialan materiaalit ja etäkurssit

Tarja Ahonen tarjoaa erilaisia materiaaleja sosiaalialan palvelujen tuottamiseen erityisesti kotipalveluihin sekä palvelumuotoilun materiaaleja ja etäkurssi sosiaalipalvelujen kehittämiseksi. Katso lisää:  Palvelumuotoilu SOTE


Tilaa palvelu tai kysy lisätietoja

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.


Kotipalvelujen hinnat alk. 37 e/h. Hinta tarkentuu työn sisällön, määrän ja tarvikkeiden käytön mukaisesti. Palvelusetelipalveluille on erikseen sovittu hinta kyseisen kunnan ja palveluntuottajan välillä. Yrityksen toiminta-alueita ovat Helsinki, Vantaa, Espoo, Nurmijärvi, Kirkkonummi). Yritys on ennakkoperintä- ja arvonlisäverorekisterissä sekä työnajantarekisterissä, joten palveluistamme saa kotitalousvähennystä sekä osa työstä voidaan toteuttaa ns. arvonlisäverottomana palveluna eli alv 0%: mikäli asiakas tarvitsee esimerkiksi ikänsä, sairauden, heikkokuntoisuuden, vamman, raskauden, synnytyksen tai perhetilanteen vuoksi apua, voimme sosiaalialan ammattilaisina todeta itse tarpeen ja toteuttaa palvelu arvonlisäverottomasti. Asiakkaalle se tarkoittaa käytännössä apua ja normaalia edullisempaa tuntihintaa, palveluntuottajalta vaaditaan mm. toiminnalle lupa, vastuuhenkilö ja asiakkaan kanssa tehtävää palvelusopimus.
Kotitalousvähennys tarkoittaa verotuksellista etuutta, jonka saa kotipalveluistamme, joihin ei saa muuta taloudellista tukea, esim. palvelusetelin arvoa (lue lisää tästä).  Palveluun lisätään matka- ja kulukorvaukset palvelusta riippuen. Lisätiedot ja tilaukset tästä tai soita 040-5940114. Tarkista täältä kotitalousvähennys. Katso peruuttamisehdot tästä.

Kysymällä tietoa palveluista et sitoudu vielä ostamaan mitään. Jokaisesta tilauksesta tehdään aina sopimus ja suunnitelma, jolloin tarkemmat hintatiedot ja palvelun sisältö selviävät. Lisätietoja: muutoksenvoima@gmail.com.