Sosiaalipalvelut & Siivouspalvelut


Lapsiperheiden kotipalvelut

Kodinhoidolliset työt ja lapsenhoito sosiaalialan ammattilaisen tekemänä, esimerkiksi kotityöt, kodin organisointi, lapsenhoito yhdessä vanhemman kanssa.

Käytännön apua arkeen

Me autamme, jos kaipaat käsiparia vaatehuoltoon, kaappien raivaukseen, kodin organisointiin, apua kauppareissulle tai asioiden hoitoon.

Apua kotiin omaishoitajille

Omaishoitajan vapaapäivä kotiin palvelut käsittää kodinhoidollisia töitä, pihatöitä tai sovittaessa puolison valvontaa, mutta ei hoidollista työnkuvaa.

Muutosvalmennus /konsultointi

Valmennuksella kohti uudenlaista tapaa elää, olla ja ajatella. Vahvistaa oman itsen hyväksymistä. Ammatillinen konsultointi; uusia näkökulmia ja ratkaisuja monimutkaisten tilanteiden ratkaisemiseksi voimavaralähtöisesti.

Arjen ja kodin organisointi

Kun tilanne kaipaa vahvaa muutosta niin kodin siisteyden kuin arjen toiminnan suhteen; esim. tavararöykkiöt, turvattomuus, vaikeakulkuisuus, toimimaton arki, nepsyn hahmottamisvaikeudet. Ammatillinen apu.

Kodin suur- ja raivaussiivoukset

Kertaluonteiset tai isot kohteet, joissa työtä riittää. Monipuolista siivousta; sis. mm. ikkunanpesut ja vaatehuollon. Raivaus-siivouksilla koti siistiksi kerralla. Myös Sorttiin vienti mahdollista. 

Talkoot ja urakat

Paljon erilaista työtä vaativat kohteet; esim. isojen omakotitalojen ja pihojen raivaussiivous, koko kodin uudelleen organisointi ja siivous tms. Mahdollisuus myös sosionomin konsultointiin /ohjaukseen.

Erityistilanteiden hoitaminen

Jos asiakas kaipaa vahvaa tukea, monipuolista työotetta tai oikeanlaisia ratkaisuja on vaikea löytää arkeen tai kodin toimivuuteen, ehkä sosionomin voimauttavalla ohjauksella löytyisi uudenlaisia ratkaisuja ja ajatusmalleja.


Tilaa palvelu tai kysy lisätietoja

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.


Kotipalvelujen hinnat alk. 37 e/h. Hinta tarkentuu työn sisällön, määrän ja tarvikkeiden käytön mukaisesti. Palvelusetelipalveluille on erikseen sovittu hinta kyseisen kunnan ja palveluntuottajan välillä. Yrityksen toiminta-alueita ovat Helsinki, Vantaa, Espoo, Nurmijärvi, Kirkkonummi). Yritys on ennakkoperintä- ja arvonlisäverorekisterissä sekä työnajantarekisterissä, joten palveluistamme saa kotitalousvähennystä sekä osa työstä voidaan toteuttaa ns. arvonlisäverottomana palveluna eli alv 0%: mikäli asiakas tarvitsee esimerkiksi ikänsä, sairauden, heikkokuntoisuuden, vamman, raskauden, synnytyksen tai perhetilanteen vuoksi apua, voimme sosiaalialan ammattilaisina todeta itse tarpeen ja toteuttaa palvelu arvonlisäverottomasti. Asiakkaalle se tarkoittaa käytännössä apua ja normaalia edullisempaa tuntihintaa, palveluntuottajalta vaaditaan mm. toiminnalle lupa, vastuuhenkilö ja asiakkaan kanssa tehtävää palvelusopimus.
Kotitalousvähennys tarkoittaa verotuksellista etuutta, jonka saa kotipalveluistamme, joihin ei saa muuta taloudellista tukea, esim. palvelusetelin arvoa (lue lisää tästä).  Palveluun lisätään matka- ja kulukorvaukset palvelusta riippuen. Lisätiedot ja tilaukset tästä tai soita 040-5940114. Tarkista täältä kotitalousvähennys. Katso peruuttamisehdot tästä.

Kysymällä tietoa palveluista et sitoudu vielä ostamaan mitään. Jokaisesta tilauksesta tehdään aina sopimus ja suunnitelma, jolloin tarkemmat hintatiedot ja palvelun sisältö selviävät. Lisätietoja: muutoksenvoima@gmail.com.