Töitä tarjolla - Help Wanted

Etsin eri alan yrittäjiä yhteistyöhön! Jos kotipalvelujen tulevaisuuden mahdollisuudet kiinnostavat, ota yhteyttä. SOTEYRITTJÄT: Kiinnostaako alihankinta, säännölliset lisätulot tai jonkinlainen yhteistyö? Ota yhteyttä ja jutellaan lisää: muutoksenvoimaa@gmail.com, 040-5940114 /Tarja.
 
HAEMME NYT: Siivoojat, kotityöntekijät, lähihoitajat. Katso työpaikkailmoitus te-sivuilla. Ota yhteyttä: muutoksenvoimaa@gmail.com.
 
Muutoksen voima kehittää uudenlaisia palveluja kotipalveluihin. Jos olet liikkeissäsi nopea, mieleltäsi joustava, taidoiltasi erinomainen ja sydämeltäsi kultaa, kuulisimme sinusta mielellämme lisää. Muutoksen voiman kotipalveluissa on erilaisia tehtäviä erilaisille tyypeille, joista jokainen voi erikoistua mielenkiintonsa perusteella itselle mieleiseen työhön, vaikkakin pitää olla valmius tehdä kaikenlaisia töitä siivouksesta lähtien. Toistaiseksi etsimme loistotyyppejä keikkaamaan ihanille asiakkailemme lähinnä kotisiivouksen tiimoilta. Itsenäiselle, luotettavalle ja ihmisiä aidosti ymmärtävälle osaajalle löytyy aina töitä. Kerron ajatuksistani lisää, kun otat yhteyttä: muutoksenvoimaa@gmail.com, 040-5940114.
*päivitetty 6.12.2018