PALVELUNTUOTTAMINEN

IDEA ON IHAN LOISTAVA. MITEN TOTEUTAN SEN KÄYTÄNNÖSSÄ?!

Sosiaali- ja terveyspalvelut ovat aivan omaa luokkaansa siinä, miten palveluja säädetään. Käytännössä jokainen askel tulee olla täysin hallussa ennen kuin yrittäjyys olisi mahdollista. Tiesitkö esimerkiksi, että Ilmoituksenvaraiset sosiaalipalvelut ei oikeasti tarkoita ilmoitusta, vaan vaatii ennen toiminnan aloittamista ilmoituksen sosiaalipalveluiden aloittamisesta kyseiseen kuntaan, joka sitten käsittelee pinon sinne toimittamiasi dokumentteja ja sitten vasta antaa Luvan aloittaa toiminnan. Siis jos antaa. Tämä ihan näin esimerkkinä siitä, miten syvästi täytyy sosiaali- ja terveysalan yrittäjän sukeltaa tiedon äärelle. 

Tai sitten ehkä ei. Voit myös seurata ohjeitani, vinkkejäni ja tilata materiaalia. Se voi siis olla nyt ihan näinkin yksinkertaista :)

1. Uusia palveluideoita olisi, suunnittelu tökkii.

Jos sinulla on ihan loistava tuoteidea tai maailman toimivin palveluidea, älä jää ideatasolle, vaan lähde luomaan siitä totta. Minä tarjoan sinulle selkeän materiaalipaketin, jonka avulla pääset luomaan luovasti, mutta hallitusti uutta ideaasi todeksi: tuoteeksi tai palveluksi. Klikkaa:

2. Liiketoiminnan kokonaissuunnittelu?

Liiketoiminnan kokonaissuunnittelu sosiaali- ja terveysalalla vaatii sinnikästä salapoliisityötä säädösten ja lakien viidakossa kuntien ohjeistuksista puhumattakaan. Kokonaisvaltainen suunnittelu on tärkeää tehdä jo ihan alusta pitäen! Yrittäjänä on tärkeää ymmärtää koko palveluntuottamisen ja tarjoamisen ketju liiketoiminnasta asiakkaiden kohtaamiseen ja markkinointiin saakka. Paljon on ohjeistuksia, jotka eivät tuota sinulle päänvaivaa, sillä saat minulta käyttöösi materiaalit suunnitelman toteuttamiseksi. Luovat, mutta analyyttiset materiaalit antavat sinulle hyvät lähtökohdat palvelujen tuottamiseen, palvelujen tarjoamiseen sekä asiakaskohtamisiin. Klikkaa:

3. Aloittavan yrittäjän ongelmat sotepalveluissa

Sosiaali- ja terveysalan aloittava yrittäjä törmää useisiin säädöksiin, jotka määrittelevät palveluntuottamista, yrittämistä. Ilman tietoa sotealalle hyppääminen ei ole järkevää, sillä tässä(kin) tapauksessa tieto on valtaa! Alkuun on tehtävä lukuisia selvityksiä, suunnitelmia ja ilmoituksia ennen kuin saa luvan aloittaa. Materiaalit vilisevät toinen toistaan kummallisemmista termeistä ja selvityspyynnöistä, joista ei ole koskaan kuullutkaan, mutta jotka on tehtävä ennen kuin voi aloittaa. Ei hätää kuitenkaan, sillä voin auttaa sinua! Loistavan materiaalipaketin avulla selviät soteviidakossa huomattavasti paremmin. Klikkaa:

4. Ei ole tietoa luvista, sopimusten tekemisistä ja virallisista jutuista

Ei hätää! Tarjoan sinulle loistavan paketin, jonka avulla selätät alun tietämättömyyden! Sosiaali- ja terveysalan lupakäytännöt ovat omanlaisia joka kunnassa, mutta tietyt perusasiat ovat valtakunnallisia ja koskevat kaikkia sotealan yrittäjiä. Saat käyttöösi ainutlaatuisen materiaalipaketin, jonka avulla selviät tilanteesta voittajana. Klikkaa:

KYSY HINNOISTA: muutoksenvoima@gmail.com