YRITYSPALVELUT

MITÄ TARVITSET LOISTAVAN TULOKSEN TEKEMISEEN?

Sinun ei tarvitse ottaa uusintakierroksia kehittämisessä ja lyödä päätäsi seinään kerta toisensa jälkeen. Voit kysyä apua ajoissa ja välttyä karikoilta! Tarja Ahonen tarjoaa ainutlaatuista osaamistaan ja näkemyksiään palvelumuotoilun asiakasymmärryksen hyödyntämisestä palvelujen luomisessa ja kehittämisessä. Tarjalla on monipuolinen työkokemus sotealan erilaisista tehtävistä hoitajasta valtakunnalliseen projektityöhön, myös koulutusta tuotekehittämisestä (erikoisammattitutkinto). Uraa uurtavista ajatuksista koottu kirja "Palvelumuotoilu sotessa - käsikirja sosiaali- ja terveysalan palvelujen kehittämiseen" on myynyt jo 500 kappaletta ja toimii useissa opinnäytetöissä ja YAMK-opinnoissa virallisena lähteenä. Tarja Ahonen tarjoaa nyt palveluja ja itse kehittämiään materiaaleja. Tarvittaessa materiaaleja saatavilla yrityksen omilla logoilla ja nimellä. Kysy lisää: muutoksenvoima@gmail.com, 040-5940114 /Tarja.  Ainutlaatuinen palvelu Suomessa!

 

MATERIAALIT!
Sote-yrittäjälle materiaalit parempien palvelujen luomiseksi: miten tavoittaa omaa kohderyhmää ja luoda laadukkaampia palveluja paremmalla katteella. Lisäksi tarjolla sote-yrityksille työpohjia mm. asiakaskäynneille. Kurkkaa ihania materiaaleja verkkokaupasta: Palvelusotessa.fi.

 

APUA JA OPASTUSTA!
Sote-yrittäjä: tiedätkö, mitä lupia yritys tarvitsee, paljonko ALV on, mitä sopimusten tekemisessä on otettava huomioon sekä mitä kaikkea omavalvonnassa onkaan otettava huomioon? Ei paniikkia, en minäkään aiemmin tiennyt, mutta NYT TIEDÄN - sinun onneksesi. Ohjaan ja opastan yritystäsi käytännönläheisesti ja tarvittaessa yksityiskohtaisesti. Tunninkin etäkonsultoinnilla voit säästää kirjaimellisesti satoja euroja!

 

MUUTOKSEN VOIMAN JA PALVELUMUOTOILU SOTEN VERKKOKAUPPA
WWW.PALVELUSOTESSA.FI

#naisenergiaa      #kerrankinvärejä!     #ihansikahelppoo    #tilaannäitämuutenlisää

 

 

Miten voin olla avuksi?

Uutiskirje

Tiedä uutuuksista ensimmäisenä!