Työn kehittäminen

 

Työn kehittämisen palvelut ja materiaalit edustavat nykyaikaista visuaalista uudistamista. Vastaa uudenlaiseen kysyntään, ole hereillä ja opettele reagoimaan herkästi. Työn kehittämisen palveluilla yrityksesi uinuva potentiaali herätetään täyteen terään. Yhdessä luomme visiosta totta!

Konsultointi
Kaipaatko päivitystä yrityksesi toimintaan tai ideoita kassavirran kasvattamiseksi? Konsultoinnin avulla kaivetaan esiin yrityksesi potentiaali ja sinun osaamisesi ydin. Palvelu tarpeen mukaisesti, näppärästi etänä! Halutessasi konsultointiin voi yhdistää materiaalien tuottamisen tai markkinointisuunnitelma

Neuvonta
Yrityksen toimintaan liittyy valtavasti paperityötä, suunnittelua ja toteutustapojen etsimistä. Etenkin alkava yrittäjä on aika polvillaan Suomen lakipykälien ja sääntöjen edessä. Muutoksen voiman Neuvonnan avulla selviät aikaa vievistä ja hidastavista töyssyistä kepeämmin ja nopeammin. Pääset kiinni toimintaan ja luomaan euroja toden teolla. Soteyrittäjille tarjolla myös paljon erilaisia kaavakkeita toiminnan pyörittämiseen ja asiakastoimintaan. Materiaalit saatavilla myös omalla logolla.

 Materiaalit 

Palvelumuotoilu
 Palvelumuotoilu sotessa - Palvelumuotoilun käsikirja sosiaali- ja terveysalan palvelujen kehittämiseen.
Kirja avaa palvelumuotoilun saloja, esittelee sen potentiaalia sotessa sekä käsittelee asiakasymmärrystä ja laadukkaita palveluja. Kirjassa kuvataan alalle hyvin soveltuvaa palvelumuotoiluprosessia, visuaalisia työmenetelmiä ja iteratiivista kehittämistä. Kirja on todellinen palvelumuotoilun inpiraation lähde ja toimii virallisena materiaalina mm. YAMK-opinnoissa. Kirja on myyntimenestys yli 500 kirjan myynnillään! 35e + 3e lähetyskulut.

Palvelumuotoilun Työmenetelmäkortit - Palvelujen kehittämisestä helppoa, hallittua & hauskaa! 
Laadukas korttipakka täynnä innostavia työmenetelmiä! Kortteja voi käyttää monipuolisesti tarpeen ja taitojen mukaisesti. Jokaiselle omaa työtään arvostavalle ammattilaiselle työväline parempien palvelujen ja tehokkaamman työn kehittämiseksi. 55e + 3e lähetyskulut.

         

Ketterä kehittäminen ja Lean
Projektit kaaoksesta järjestykseen - Työkirja
Työkirja Sinulle, joka haluat toteuttaa projekteja hallitusti, helposti ja todellista hyötyä saavuttaen. Työkirja haastaa vanhanajan mustavalkoiset ruudukot kauniiden fonttien sekä visuaalisten kuvien ja työpohjien ansiosta. Fun & Functional materiaalit naisille kaaoksen nujertamiseksi! Töihin tai kotielämään. 29e +3e lähetyskulut.

Hallitse työtäsi Kanbanin avulla - Työkirja
Työkirja, jonka avulla saat työstäsi irti kaiken hyödyn, päästät irti säätämisestä ja turhista puuhista. Kanbanin avulla luot työn vaiheet näkyviksi tehtäviksi, minkä vuoksi "kaikki" asiat eivät ole enää muistisi varassa, vaan kulkevat järjestelmällisesti taululla tekemäsi työn mukaisesti. Ihanan vapauttava ja helposti opittava työmenetelmä! 29e + 3e lähetyskulut.

                 

Tilaukset materiaalien linkeistä tai:

Tilaukset /lisätiedot